Agilityn rotumestaruustulokset

Agilityn rotumestaruus 2022

Vuoden 2022 rotumestaruuskilpailua ei pidetty liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Agilityn rotumestaruus 2021

Mestaruus ratkottiin 18.9. Imatralla Wuoksen Agility Urheilijoiden järjestämien virallisten kilpailujen yhteydessä. Mestaruuden veivät virallisesti mini3-luokassa kisaavat Jonna ja Coco nopealla nollalla. Seuraavat sijat veivät virallisesti pikkumini3-luokissa kisaavat Reetta ja Taika sekä Liisa ja Mimmi. Virallisestikin 2-luokassa kisaavalle Ilolle mestaruusradalta hylätty.

tulokset
1. klein Pienenpolun Coconut Creaker ”Coco” ja Jonna Saarela, tulos -16,84
2. klein Lecibsin Tiptop ”Taika” ja Reetta Kangaslampi (om. Virpi ja Reetta Kangaslampi), tulos -10,25
3. klein Usvarannan Taikayön Lumous ”Mimmi” ja Liisa Auvinen, tulos 10,97

klein Tanssitassun Bachata ”Ilo” ja Liisa Auvinen, tulos HYL

Agilityn rotumestaruus 2018

Pienpystykorvien agilitymestaruus ratkottiin Tampereella Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämien virallisten kilpailujen yhteydessä. Mestaruuden vei virallisestikin pikkuminien 2-luokkaan osallistuneet Sonja ja Aku hienolla nollatuloksella. Pikkuminien radalla kilpailivat myös virallisesti 3-luokassa kisaavat Henna ja Nape ja Heidi ja Luna. Paula ja Lucy kilpailevat virallisesti 1-luokassa ja suorittivat mestaruusstarttinsa minien radalla.

Tulokset

1.Sonja Lehto ja kleinspitz Jetulan Apollo ”Aku” tulos 0 ajalla 47,98
2.Henna Dufva ja kleinspitz Thomdy Dom’s Santino ”Nape” tulos 0 ajalla 51,32
3. Paula Markkula ja kleinspitz Nonita Enkelin Lumous ”Lucy” tulos 5
4. Heidi Lillvis ja kleinspitz Mäntyhavun Martta ”Luna” tulos 10

Agilityn rotumestaruus 2017

Mestaruudesta kilpailtiin Agirotu-tapahtuman yhteydessä järjestettävällä Open Class-radalla Mikkelin raviradalla 9.7.2017.
Kleineilla oli agirotukilpailussa 3 joukkuetta ja ALO-joukkue sai kultaa! Joukkueessa kilpailivat Tiina Korhonen & Vuk, Kristiina Herskoi & Ruuti, Vuokko Cumlander & Madde sekä Mirva Turtiainen & Vimma, joista kaikki tekivät nollaradan!
Rotumestaruudesta kilpaili 10 kleinia, joista 7 onnistui saamaan tuloksen. Mitalisteiksi tiensä selvittivät Jonna Saarela ja Kaneli kultaa, Emma Räihä ja Iita hopeaa sekä Liisa Auvinen ja Mimmi pronssia. Kaneli ja Iita sijoittuivat Open Class-kilpailussa nollatuloksillaan hienosti 5. ja 7. sijalle, kun osallistujia oli yhteensä 54.

Tulokset

1. Pienenpolun Cinnamon Bear, Kaneli & Jonna Saarela, tulos -24,22
2. Tempore Name Game, Iita & Emma Räihä, tulos -23,22
3. Usvarannan Taikayön Lumous, Mimmi & Liisa Auvinen, tulos 5
4. Tempore Knows Best, Ruuti & Kristiina Herskoi, tulos 10
5. Noblefamily’s Flying High, Kir & Mari Saukko, tulos 10
6. Saxklein Mister Loyal Ronald, Ron & Tiina Korhonen, tulos 15,37
7. Thomdy Dom’s Santino, Nape & Henna Dufva, tulos 31,02
Tanssitassun Bachata, Ilo & Liisa Auvinen HYL
Noblefamily’s Haze of Sun, Hedda & Vuokko Cumlander HYL
Pienenpolun Coconut Craeker, Coco & Jonna Saarela HYL

Agilityn rotumestaruus 2016

Mestaruudesta kilpailtiin Agirotu-tapahtuman yhteydessä järjestettävällä Open Class-radalla Ylöjärvellä 10.7.2016. Mestaruudesta kilpaili 8 kleinia, joista 6 onnistui saamaan tuloksen.

Tulokset

1. Pienenpolun Cinnamon Bear, Kaneli & Jonna Saarela, tulos 0 (Open Class-kilpailun sijoitus 9./66!)
2. Annie von der Rosenpforte, Anni & Johanna Wüthrich, tulos 0
3. Thomdy Dom’s Santino, Nape & Henna Dufva, tulos 5

Agilityn rotumestaruus 2015

Mestaruudesta kilpailtiin Agirotu-tapahtuman yhteydessä järjestettävällä Open Class-radalla Nastolassa 5.7.2015. Mestaruudesta kilpaili 7 kleinia, joista 3 onnistui saamaan tuloksen.

Tulokset

1. ”Sinda” NOBLEFAMILY’S PRAIRIE ROSE ja Vuokko Cumlander, aika 49,09, tulos 0
2. ”Nape” THOMDY DOM’S SANTINO ja Henna Dufva, aika 59,58, tulos 10
3. ”Mimmi” USVARANNAN TAIKAYÖN LUMOUS ja Liisa Auvinen, aika 65,11, tulos 10,11

Agilityn rotumestaruus 2014

Pienpystykorvien agilityn rotumestaruus ratkottiin 26.7.2014 Nastolassa virallisten kisojen 2-luokkien agilitykisan yhteydessä. Kaikki 7 osallistujaa olivat kleineja. Tälläkin kertaa rata oli varsin vaikea ja vain 2 kleinia sai tuloksen. Myös viime vuoden parhaat Pienenpolun Cinnamon Bear ”Kaneli” & Jonna Saarela ja Brown Berry Belami Plataanenhof “Nappi” & Piia Sorsa tulivat tällä kertaa hylätyiksi. Voiton vei ehkä hieman yllättäen virallisesti vielä kakkosluokassa kisannut TEMPORE MISSING WORDS ”Missy” & Riikka Kajan tuloksella -2,43. Missy ja Riikka voittivat myös virallisen mini2-luokan luokan ainoalla tuloksella ja saivat samalla myös LUVAn. Osallistujia virallisessa kilpailussa oli 13. Vaikea rata! Toiseksi rotumestaruuskisassa tulivat TIRHAN UNDER CURRENT ”Kira” ja Tarja Klemola tuloksella 14,87.

Agilityn rotumestaruus 2013

Pienpystykorvien agilityn rotumestaruus ratkottiin 14.9.2013 Orimattilassa virallisten kisojen 2-luokkien agilitykisan yhteydessä. Kaikki 7 osallistujaa olivat kleineja. Tällä kertaa kolmosluokan ruskeat koirat olivat ainoat, jotka saivat tuloksen radalta.

1. Pienenpolun Cinnamon Bear ”Kaneli” & Jonna Saarela, tulos 0
2. Brown Berry Belami Plataanenhof “Nappi” & Piia Sorsa, tulos 5

Agilityn rotumestaruus 2012

Pienpystykorvien agilityn rotumestaruus ratkottiin 13.10.2012 Kirkkonummella virallisten kisojen 2-luokkien kisan yhteydessä. Kaikki 6 osallistujaa olivat kleineja.

1. NOBLEFAMILY’S FOREIGN AFFAIR “Otto” & Mari Saukko
2. IKIOMA VIKA-TIKKI “Vippi” & Marko Parviainen
3. ANNIA VON DER ROSENPFORTE “ Anni” & Johanna Wütrich

Vuonna 2012 agilityssa kilpaili 21 kleinia, joista 10 kolmosluokassa, kakkosluokassa 5 ja ykkösissä 6. Tähän on laskettu vain kunkin koiran korkein luokka. Moni ehti kilpailla vuoden aikana kahdessa tai jopa kolmessa luokassa. Ykkösluokassa sertin saivat BROWN BERRY BELAMI PLATAANENHOF, NOBLEFAMILY’S HAZE OF SUN, PIENENPOLUN CINNAMON BEAR, SUPERKING ja TIRHAN UNDER CURRENT. Kakkosluokan sertin saivat DACABE PURE BROWN SUGAR, HAPPY MASTER’S LITTLE VICTORIA, LECIBSIN TIPTOP, NOBLEFAMILY’S HAZE OF SUN ja TIRHAN CARTE NOIRE. Kolmosluokassa serttejä keräsivät ANNIA VON DER ROSENPFORTE, IKIOMA VIKA-TIKKI, josta tuli agilityvalio, sekä NOBLEFAMILY’S PRAIRIE ROSE.