Yleiskokoukset

Yhdistyksen yleiskokoukset

”Päätösvalta yhdistyksessä kuuluu sen jäsenille. — Jäsenet käyttävät päätösvaltaansa yhdistyksen kokouksessa.”
– Yhdistyslaki

Pienpystykorvat ry kokoontuu sääntöjen mukaan yhteen vuosittaiseen yleiskokoukseen maalis-huhtikuussa.

Näissä kokouksissa päätetään lakisääteiset asiat, kuten:

• yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta;
  • hallituksen tai sen jäsenen taikka tilintarkastajan tai toiminnantarkastajan valitsemisesta tai erottamisesta;
  • tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä; sekä

Sääntömääräisten asioiden lisäksi yleiskokouksiin on jokaisella jäsenellä oikeus tuoda asioita päätettäväksi. Usein myös hallitus tuo esitettäväksi joitain toimintaan erityisesti vaikuttavia asioita, joista hallitus uskoo jäsenten olevan erityisen kiinnostuneista.

Mikäli jäsen haluaa jonkin asian yhdistyskokouksen päätettäväksi, on hänen ilmoitettava siitä hallitukselle kirjallisesti tammikuun loppuun mennessä, jotta hallitus voi sisällyttää asian kokouskutsuun.

Tälle sivulle kootaan julkiset yleiskokousten materiaalit, kuten toimintasuunnitelmat ja -kertomukset. Kokousten materiaali julkaistaan kokonaisuudessaan jäsenlehdessä.

Syyskokous 2018
Uudet säännöt