Yleiskokoukset

Yhdistyksen yleiskokoukset

”Päätösvalta yhdistyksessä kuuluu sen jäsenille. — Jäsenet käyttävät päätösvaltaansa yhdistyksen kokouksessa.”
– Yhdistyslaki

Pienpystykorvat ry kokoontuu sääntöjen mukaan kahteen vuosittaiseen yleiskokoukseen:
Kevätkokoukseen, maalis-toukokuussa
Syyskokoukseen, syys-marraskuusa

Näissä kokouksissa päätetään lakisääteiset asiat, kuten:

• yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta;
  • hallituksen tai sen jäsenen taikka tilintarkastajan tai toiminnantarkastajan valitsemisesta tai erottamisesta;
  • tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä; sekä

Sääntömääräisten asioiden lisäksi yleiskokouksiin on jokaisella jäsenellä oikeus tuoda asioita päätettäväksi. Usein myös hallitus tuo esitettäväksi joitain toimintaan erityisesti vaikuttavia asioita, joista hallitus uskoo jäsenten olevan erityisen kiinnostuneista.

Seuraava yleiskokous on syyskokous, joka järjestetään 22.9.2018 klo 13:00. Paikka: Leppälahden eräkeskus, Koskelanpolku 83, Leppälahti. Kokouksessa käsitellään muun muassa yhdistyksen sääntöuudistus. Voit tutustua ennakkoon syyskokouksen materiaaliin. Huomaathan, että osa materiaalista on päivitetty kesäkuun jäsenlehden ilmoittautumisen jälkeen.

Esityslista
Sääntöehdotus
Ehdotus uudeksi jalostusohjesäännöksi
Ehdotus ”Vuoden Pentu ”-kilpailun säännöiksi

Tälle sivulle kootaan julkiset yleiskokousten materiaalit, kuten toimintasuunnitelmat ja -kertomukset. Kokousten materiaali julkaistaan kokonaisuudessaan jäsenlehdessä.

Kevätkokous 2018
Toimintakertomus 2017