Pentuvälitys

Pentuvälitykseen hyväksytään syntyneet ja/tai suunnitellut pentueet

  • joiden kasvattaja on Pienpystykorvat ry:n jäsen
  • ja joiden vanhemmat on palkittu näyttelyssä vähintään arvosanalla H tai on hyväksytty jalostustarkastuksessa
  • ja joiden vanhemmilla on voimassa olevat silmä- ja polvitutkimustulokset. Silmätutkimustulos on voimassa 24 kk. Polvitutkimus: vähintään 12 kk:n ikäisellä tulos on voimassa 2 vuotta. Yli 3-vuotiaalle koiralle annettu tulos on voimassa koiran eliniän.

Pienpystykorvat ry:n pentuvälittäjä
Laura Blomvall, pv.pienpystykorvat@gmail.com

Pennunostajia kehotamme hankkimaan pennut yhdistyksen välityksen kautta, yhdistys välittää ainoastaan jalostusohjesäännön mukaisia pentueita. Tutustuthan ohjeisiin pentua haaveileville.  Pentujen luovutus aikaisintaan 7-8 viikon iässä kasvattajasta riippuen.

Kasvattaja, kun ilmoitat pentuvälittäjälle pentueen tai odotettavissa olevan pentueen, on toivottavaa, että jo ensimmäisessä ilmoituksessa on kaikki mitä ilmoitukseen halutaan, (arvioitu) syntymäviikko, vanhempien nimet, mahdolliset värit, pentujen hinta sekä kasvattajan yhteystiedot.

Pentue pidetään pentuvälityksen listalla automaattisesti kolme kuukautta syntymästä, jonka jälkeen se poistetaan listalta. Jos pentu/pentuja on siinä vaiheessa vielä myytävänä niin ota yhteyttä pentuvälittäjään. Kun haluat ilmoituksesi poistettavan (pennut myyty tai päätätkin pitää itse), ilmoita siitä pentuvälittäjälle!

Kleinspitz

Syntyneet

Ei pentuja


Suunniteltu / Astutettu

Ei pentueita


Pomeranian

Syntyneet

Ei pentuja


Suunniteltu / Astutettu

Ei pentueita


Aikuiset koirat etsivät uutta kotia

Yhdistyksen välitykseen tulee toisinaan aikuisia koiria, jotka etsivät uutta kotia. Välitykseen hyväksyttävän koiran tulee olla rekisteröity Suomen kennelliittoon. Jos olet kiinnostunut aikuisen koiran hankkimisesta, voit ottaa yhteyttä pentuvälittäjään.
Tällä hetkellä välitykseen ei ole ilmoitettu aikuisia kodinvaihtajia.