Pentuvälitys

Pentuvälitykseen hyväksytään syntyneet ja/tai suunnitellut pentueet

  • joiden kasvattaja on Pienpystykorvat ry:n jäsen
  • ja joiden vanhemmat on palkittu näyttelyssä vähintään arvosanalla H
  • ja joiden vanhempien silmät on tutkittu korkeintaan 2 vuotta sitten, polvet on tutkittu vähintään 1 vuoden iässä, ja tulokset on todettu jalostusohjesäännön mukaisiksi. Huom! Suomen Kennelliitto suosittelee polvien tutkimista uudelleen yli 3-vuotiaalle koiralle.

Pienpystykorvat ry:n pentuvälittäjä
Laura Blomvall, pv.pienpystykorvat@gmail.com

Pennunostajia kehotamme hankkimaan pennut yhdistyksen välityksen kautta, yhdistys välittää ainoastaan jalostusohjesäännön mukaisia pentueita. Tutustuthan ohjeisiin pentua haaveileville.  Pentujen luovutus aikaisintaan 7-8 viikon iässä kasvattajasta riippuen.

Kasvattaja, kun ilmoitat pentuvälittäjälle pentueen tai odotettavissa olevan pentueen, on toivottavaa, että jo ensimmäisessä ilmoituksessa on kaikki mitä ilmoitukseen halutaan, (arvioitu) syntymäviikko, vanhempien nimet, mahdolliset värit, pentujen hinta sekä kasvattajan yhteystiedot.

Pentue pidetään pentuvälityksen listalla automaattisesti kolme kuukautta syntymästä, jonka jälkeen se poistetaan listalta. Jos pentu/pentuja on siinä vaiheessa vielä myytävänä niin ota yhteyttä pentuvälittäjään. Kun haluat ilmoituksesi poistettavan (pennut myyty tai päätätkin pitää itse), ilmoita siitä pentuvälittäjälle!

Kleinspitz

Syntyneet


KENNEL JÄRVIHELMEN

Pentue syntynyt 11.9.2018, 3 urosta, värit valkea, kerma ja B&T.
Pentue tunnistemerkitään, dna testataan ja jokainen pentu saa eläinlääkärin tekemän terveystodistuksen viiden viikon ikäisenä. Luovutus 10.11.2018 alkaen.
H. 1200€

Vanhemmilla 0/0 polvet ja terveet silmät
E: Käpälän Kastehelmi 

Isät Selection Power Paris ja/tai Fantastyczny Perlowy Ogród

 

Satu Tirronen, Mikkeli
+358440151788

 


Suunniteltu / Astutettu

 


Pomeranian

Ei pentuja


Aikuiset koirat etsivät uutta kotia

Yhdistyksen välitykseen tulee toisinaan aikuisia koiria, jotka etsivät uutta kotia. Jos olet kiinnostunut aikuisesta koirasta, otathan yhteyttä pentuvälittäjään.