Pentuvälitys

Pentuvälitykseen hyväksytään syntyneet ja/tai suunnitellut pentueet

  • joiden kasvattaja on Pienpystykorvat ry:n jäsen
  • ja joiden vanhemmat on palkittu näyttelyssä vähintään arvosanalla H
  • ja joiden vanhempien silmät on tutkittu korkeintaan 2 vuotta sitten, polvet on tutkittu vähintään 1 vuoden iässä, ja tulokset on todettu jalostusohjesäännön mukaisiksi. Huom! Suomen Kennelliitto suosittelee polvien tutkimista uudelleen yli 3-vuotiaalle koiralle.

Pienpystykorvat ry:n pentuvälittäjä
Laura Blomvall, pv.pienpystykorvat@gmail.com

Pennunostajia kehotamme hankkimaan pennut yhdistyksen välityksen kautta, yhdistys välittää ainoastaan jalostusohjesäännön mukaisia pentueita. Tutustuthan ohjeisiin pentua haaveileville.  Pentujen luovutus aikaisintaan 7-8 viikon iässä kasvattajasta riippuen.

Kasvattaja, kun ilmoitat pentuvälittäjälle pentueen tai odotettavissa olevan pentueen, on toivottavaa, että jo ensimmäisessä ilmoituksessa on kaikki mitä ilmoitukseen halutaan, (arvioitu) syntymäviikko, vanhempien nimet, mahdolliset värit, pentujen hinta sekä kasvattajan yhteystiedot.

Pentue pidetään pentuvälityksen listalla automaattisesti kolme kuukautta syntymästä, jonka jälkeen se poistetaan listalta. Jos pentu/pentuja on siinä vaiheessa vielä myytävänä niin ota yhteyttä pentuvälittäjään. Kun haluat ilmoituksesi poistettavan (pennut myyty tai päätätkin pitää itse), ilmoita siitä pentuvälittäjälle!

Kleinspitz

Syntyneet

Ei pentuja


Suunniteltu / Astutettu

Ei pentueita


Pomeranian

Kolme pomeranian-pentua

Syntyneet 21.11.2019, 2 narttua ja 1 uros
Narttu ja uros vapaana.
Värit: nartut punainen ja oranssi, uros oranssisoopeli
(värit alustavia, kunnes saadaan täysi varmuus)
Isä: Dolyazhu Eroshka Milyy Kroshka
Emo: Mary Iz Gusarskoy Balladi

Kasvattaja Reija Nevala
kennel Flying Pearls
puh. 040 747 5273

Pennun hinta 2000 e
Luovutus tammikuun puolenvälin jälkeen.


Aikuiset koirat etsivät uutta kotia

Yhdistyksen välitykseen tulee toisinaan aikuisia koiria, jotka etsivät uutta kotia. Jos olet kiinnostunut aikuisesta koirasta, otathan yhteyttä pentuvälittäjään.

Aikuinen kleinspitz etsii uutta kotia

Valkoinen kleinspitz Nuutti etsii uutta kotia.
Mieluiten omakotitaloon.

Lumitarinan Duracell Danny FI52562/17
Nuutti on energinen, 2 vuotias uros, joka soputuu uusiin tilanteisiin nopeasti. On sosiaalinen ja tulee toimeen lasten sekä aikuisten kanssa. Haukkuu hihnassa vieraille koirille, tulee kuitenkin toimeen niin uroksien kuin narttujen kanssa tutustumisen jälkeen. Kotona ei juurikaan hauku. Hoitotoimenpiteet sujuu helposti ja on asunut velipuolensa kanssa pennusta asti. Nuutti on käynyt näyttelyissä ja etsii yhteistyökykyistä sijoitus- tai omistuskotia Oulun seudulta. Kasvattaja voi huolehtia näyttelykäynnit.

Yhteydenotot Laura Jussinpekka
laura.kotasaari@lumitarinan.fi
puh. 041 4337790