Tietoa näyttelystä

Tällä sivulla lisää tietoa aiheista

Näyttelypaikka
Näyttelysäännöt
Rokotusmääräykset
Tartuntatauteihin liittyviä määräyksiä
Antidopingvalvinta
Tunnistusmerkintä
Palkinnot
Valokuvauspiste
Tarvikemyynti
Facebook

Näyttelypaikka

Näyttelypaikka: Nikke-areena
Näyttelypaikan osoite:Viljamaantie 4, Orimattila

Koirat tulee ulkoiluttaa kunnolla ennen hallille tuloa ja koirien jätökset on kerättävä pois. Ethän anna koirasi myöskään pissata rakennuksen seinustalle!

Huolehdithan muutenkin näyttelypaikan siisteydestä, jotta olemme uudelleen tervetulleita! Jos koiralla sattuu vahinko sisällä, siivoathan sen välittömästi. Siivoustarvikkeita saat tarvittaessa näyttelyn henkilökunnalta. Teethän oman osuutesi näyttelyn järjestämiseksi ja huolehdit roskat sekä koirankarvat roskiin!

Näyttelysäännöt

Koiranäyttelyiden säännöt löytyvät Kennelliiton sivuilta, suora linkki sääntöihin on tässä. Näyttelysääntöjä täydentävät ohjeet löytyvät tästä.

Rokotusmääräykset

Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton hallituksen hyväksymiä rokotusmääräyksiä. Tarkastamme näyttelyyn tultaessa jokaisen koiran rokotustodistukset. Mikäli koira hylätään puuttuvien rokotusten vuoksi, ilmoittautumismaksua ei suoriteta takaisin. Koiralla tulee olla rokotustodistus (rokotuskirja tai lemmikkieläinpassi), johon on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä, koiran tunnistetiedot ja edelliset rokotukset. Jotta koira voi olla läsnä tapahtumassa, tulee koiralla olla voimassa seuraavat rokotukset:
Penikkatautirokotus:
Penikkatautirokotus annetaan pennulle kaksi kertaa. Tehosterokotteesta tulee tapahtumahetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (3 viikon varoaika). Ensimmäinen tehosterokote on voimassa 1 vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.
Raivotautirokotus (rabies):
Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee tapahtumahetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). Alle vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa 1 vuoden. Vähintään vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.
Jos koiran rokotus on vanhentunut, tulee rokotus kaikissa tapauksissa uusia vähintään 21 vrk ennen tapahtumaa (kolmen viikon varoaika). Koira saa  osallistua seuraavana päivänä varoajan päättymisen jälkeen eli 22. päivä rokotuksesta.

Tartuntatauteihin liittyviä määräyksiä

Jos koira sairastuu penikkatautiin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. tarttuvaan hengitystieinfektioon, parvovirusripuliin tms. tarttuvaan mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa olla läsnä tapahtumassa ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Ulko- ja sisäloistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira voi olla läsnä tapahtumassa.

Antidopingvalvonta

Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidopingsäännöt
ja dopingvalvonta koskevat kaikkia Suomen Kennelliiton myön-
tämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.

Tunnistusmerkintä

Tunnistusmerkintä on pakollinen Kennelliiton virallisissa näytte-
lyissä, kokeissa ja kilpailuissa. Mikäli koiralla on siru, jota yleisimmät lukulaitteet eivät tunnista, on koiran omistajalla oltava mukanaan lukulaite, joka kyseisen sirun pystyy lukemaan.Jos tarkastuksessa löytyy koira, jota ei ole tunnistusmerkitty, tulee järjestäjän sulkea kyseinen koira pois tästä tapahtumasta. Epäselvä tatuointi tai toimimaton mikrosiru estää koiran osallistumisen tapahtumaan.

Palkinnot

Esinepalkinnot ovat noudettavissa näyttelyn palkintojen jakopisteestä klo 16 mennessä esittämällä arvostelulomake. Palkintoja ei lähetetä postitse.

Näyttelytoimikunta jakaa esinepalkinnot seuraavista saavutuksista:
sertifikaatti (SERT)
rotunsa paras (ROP)
vastakkaisen sukupuolen paras (VSP)
rotunsa paras ja VSP-pentu
rotunsa paras ja VSP-veteraani
rotunsa paras kasvattaja

Lisäksi kaikki ryhmäkilpailuissa sijoittuneet koirat saavat palkinnot.

Kiertopalkinnot

Seuraavat kiertopalkinnot on lahjoitettu yhdistykselle ja ne jatkavat seuraaville voittajille myös tässä näyttelyssä:
ROP pomeranian, lahjoittanut kennel Soulhill’s
VSP pomeranian, lahjoittanut kennel Baby-Doll’s
ROP kleinspitz, muut värit, lahjoirranut kennel Ticapon
VSP kleinspitz, muut värit, lahjoittanut kennel Baileydream`s
ROP-VET, kleinspitz, muut värit, lahjoittanut Finn Z Temných Nocí
Paras uros, kleinspitz, musta ja ruskea, lahjoittanut kennel Pasifixin
Paras narttu, kleinspitz, musta ja ruskea, lahjoittanut Donna Dura’s
ROP-VET, kleinspitz, musta ja ruskea, lahjoittanut kennel Ticapon
VSP-VET, kleinspitz, musta ja ruskea, lahjoittanut kennel Ramovet’s
ROP-VET, kleinspitz, valkoinen, lahjoittanut kennel Ralette’s
BIS-PENTU, lahjoittanut Marja-Liisa Kotiranta
BIS, lahjoittanut kennel Soulhill’s

Yhdistys ottaa mielellään vastaan myös uusia kiertopalkintoja. Mikäli olet halukas lahjoittamaan yhdistykselle kiertopalkinnon, ole yhteydessä yhdistyksen varapuheenjohtajaan Piia Pekkolaan, piia(at)ramovet.com.

Valokuvauspiste

Näyttelypaikalla on erillinen valokuvauspiste, jossa voit ottaa itse tai pyytää näyttelyn kuvaajaa ottamaan kuvia menestyneistä koirista. Huomioithan muut näytteilleasettajat ja olet ripeä ottamaan kuvat, jos jonoa kertyy!

Huomaathan, että näyttelyn virallisen kuvaajan kuvat ovat suoraan yhdistyksen käytössä ja niitä voidaan käyttää yhdistyksen julkaisuissa ja mainoksissa.

Tarvikemyynti

Yhdistyksen tarvikemyynti on paikalla näyttelyssä. Myynnissä on muun muassa aiempien vuosien vuosikirjoja ja lehtiä.

Facebook

Seuraa yhdistystä Facebookissa Pienpystykorvat ry
Tapahtuman Facebook-sivu löytyy täältä.