Syyskokous ja terveystarkastuksia Jyväskylässä 22.9.2018

Tervetuloa Pienpystykorvat ry:n syyskokoukseen ja viettämään mukavaa syyspäivää muiden kleinspitz- ja pomeranian-harrastajien seurassa!

Mitä? Pienpystykorvat ry:n syyspäivä, syyskokous ja terveystarkastuksia
Milloin? Lauantaina  22.9.2018
Missä? Leppälahden Eräkeskus, Koskelanpolku 83, Leppälahti.

Kokouksessa käsitellään muun muassa yhdistyksen sääntöuudistus. Voit tutustua ennakkoon  syyskokouksen esityslistaan ja sääntöehdotukseen.

Syyspäivä on yhdistyksen jäsenille maksuton, mutta ennakkoilmoittautumista toivotaan kahvi- ja ruokajärjestelyiden varmistamiseksi. Ilmoittauduthan kokoukseen viimeistään 14.9. !

Ruokailu on jäsenille maksuton. Muille hinnat ruokailuun ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikkien paikalle osallistuvien koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja. Lisäksi pyydetään, että koirat ulkoilutetaan hyvin ennen pihapiiriin tuloa ja koirien ulosteet kerätään aina roskiin.

Koiria ei saa päästää talojen pieliin merkkailemaan ja koirat eivät saa aiheuttaa haittaa alueella. Sisätiloissa koirat ovat kytkettyinä, ne eivät saa merkkailla, vastuu koiran aiheuttamista vahingoista on omistajalla.

Alustava aikataulu:
klo 10:00 Tervetulokahvit ja muuta ohjelmaa. Terveystarkastukset ja jalostustarkastus alkaa.
n. klo 11:30 LOUNAS
klo 13:00 SYYSKOKOUS

Virallisen ohjelman aikataulu on väljä, joten sen lisäksi aikaa on varattu yhdessä oloon sekä uusiin ja vanhoihin harrastajiin tutustumiseen!

TIETOA JALOSTUSTARKASTUKSESTA
Jalostustarkastus on jäsenille maksuton. Mukaan otetaan korkeintaan 20 koiraa. Jalostustarkastukseen tulee ilmoittautua ennakkoon sähköpostitse sarij.toivonen@gmail.com.

TIETOA TERVEYSTARKASTUKSISTA
Terveystarkastuksia suoritetaan päivän mittaan, alkaen klo 10. Arvioitu tarkastusaika lähetetään omistajalle sähköpostitse ennen tapahtumaa. Tarkastukset suorittaa eläinlääkäri Päivi Kallioniemi.

Terveystarkastusten hinnat jäsenten omistamille pienpystylle:
Silmät: 50 €
Silmät + polvet/sydän: 70 €
Silmät + polvet + sydän: 80 €
Polvet/sydän: 20 €
Näihin hintoihin ei lisätä yhdistyksen 40 € veteraanitukea silmätutkimuksiin (ks. veteraanitarjous erikseen).

Hinnat jäsenten veteraanipienpystyille koko paketti erikoishintaan:
Silmät + polvet + sydän: 70 € (tämä hinta sisältää yhdistyksen tuen 40 €/koira)

Hinnat ei-jäsenille sekä ei-pienpystyille:
Silmät: 65 €
Silmät + polvet tai sydän: 90 €
Silmät + polvet + sydän: 115 €
Polvet tai sydän: 30 €

Jäsenten pienpystyt ovat etusijalla terveystarkastuksiin 27.8.2018 saakka, 2 koiraa/omistaja. Tämän jälkeen ilmoittautuminen avataan myös saman omistajan useammalle koiralle sekä ei-jäsenille ja muun rotuisille. Viimeinen päivä ilmoittautua terveystarkastuksiin on 9.9.2018

LINKKI TERVEYSTARKASTUKSIIN JA SYYSKOKOUSPÄIVÄÄN ILMOITTAUTUMISEEN

Terveystarkastuksiin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet tarkastuksista sekä maksuohjeet. Maksukuitti terveystarkastuksesta on toimitettava ennen tapahtumaa sähköpostitse viikon sisällä paikan varmistumisesta. Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa voi ilmoittautuja hankkia paikalle sijaisen.