Rotumestaruuskilpailut 2023

AGILITY

la 9.9.2023 Seinäjoella
Tuomari: Jessi Landen

Kisat järjestetään Prima Dog Areenalla (Bullerintie 40, Seinäjoki), tekonurmella.
Järjestäjänä Lakeuden Agilityurheilijat ry. Lauantaina kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata 1- ja 2-luokille, sunnuntaina 3-luokille kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata.

Mestaruudesta kilpaillaan pikkumini 2- ja mini 2-luokkien A- tai B-agilityradan yhteydessä. 2-luokkien koirat kilpailevat virallisesti ja 1- ja 3-luokkien koirat epävirallisesti.

2-luokassa kilpailevat ilmoittautuvat kilpailuun normaalisti KITU:n kautta (14 €/startti). 1- ja 3-luokkien koirat ilmoittautuvat Marika Koivistolle, marika.koivisto@hotmail.com, 31.8. mennessä. Ilmoita viestissäsi koiran rotu, virallinen nimi, kutsumanimi, kilpailuluokka sekä ohjaajan ja omistajan nimi. Epävirallisten starttien tarkemmat maksutiedot julkaistaan lähempänä kilpailun ajankohtaa.

RALLY-TOKO

su 8.10.2023 Jyväskylässä
Tuomari: Saara Uljas

Kisat järjestetään Koiravalmennus Motivaation hallissa (Säkkitie 8, Jyväskylä). Järjestäjänä PopDog ry.

Pienpystykorvilla on etusija ilmoittautumiseen. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähempänä tapahtumaa, ilmoittautuminen Virkku.net-palvelun ohjeiden mukaisesti.

 


Mestaruuskilpailuun osallistuvan koiran omistajan tulee olla Pienpystykorvat ry:n jäsen ja osallistuvan koiran on oltava rodultaan pomeranian tai kleinspitz.

Kilpailu voidaan järjestää, mikäli kisaan ilmoittautuu vähintään kolme koirakkoa.
Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan yhdistyksen kotisivuilla ja Facebookissa.