Päivityksiä syyskokouksen materiaaliin sekä päivän ohjemaan 22.9.2018

Pienpystykorvat ry:n sääntömääräinen syyskokous ja päivän oheisohjelma lähestyy!

Mitä? Pienpystykorvat ry:n syyspäivä, syyskokous ja terveystarkastuksia
Milloin? Lauantaina  22.9.2018
Missä? Leppälahden Eräkeskus, Koskelanpolku 83, Leppälahti.

Kokouksessa käsitellään muun muassa yhdistyksen sääntöuudistus, uusi jalostusohjesääntö sekä valitaan seuraavan kauden puheenjohtaja ja osa hallituksen jäsenistä. Voit tutustua ennakkoon  syyskokouksen materiaaliin yleiskokousten sivulta.

Syyspäivä on yhdistyksen jäsenille maksuton, mutta ennakkoilmoittautumista toivotaan kahvi- ja ruokajärjestelyiden varmistamiseksi. Ilmoittauduthan kokoukseen viimeistään 14.9. ! Lounas ei-jäsenille on 10€, varaathan tasarahan.

Ruokailu on jäsenille maksuton. Muille hinnat ruokailuun ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikkien paikalle osallistuvien koirien tulee olla terveitä ja rokotettuja. Lisäksi pyydetään, että koirat ulkoilutetaan hyvin ennen pihapiiriin tuloa ja koirien ulosteet kerätään aina roskiin.

Koiria ei saa päästää talojen pieliin merkkailemaan ja koirat eivät saa aiheuttaa haittaa alueella. Sisätiloissa koirat ovat kytkettyinä, ne eivät saa merkkailla, vastuu koiran aiheuttamista vahingoista on omistajalla.

Päivän aikataulu:

9:30    Aamukahvi
10:00 Terveys- ja jalostustarkastukset alkaa (ennakkoilmoittautuminen)
10:00 Harrastusoimikunnan ohjelmaa: Agilityä ja aktivointipelejä koirille. Ohjausta antaa Riikka Kajan sekä Kristiina Herskoi.
10:00  Syyskokouksen teemojen alustusta
Yhdistyksen sääntöuudistus
Jalostusohjesäännön päivitys
Saksanpystykorvien sallitut värit
11:30     Lounas
13:00  Syyskokous
15:00  Tapio Kakko luennoi koirien värien periytymisestä

Virallisen ohjelman aikataulu on väljä, joten sen lisäksi aikaa on varattu yhdessä oloon sekä uusiin ja vanhoihin harrastajiin tutustumiseen!

TIETOA JALOSTUSTARKASTUKSESTA

Jalostustarkastus on jäsenille maksuton. Mukaan otetaan korkeintaan 20 koiraa. Jalostustarkastukseen tulee ilmoittautua ennakkoon sähköpostitse sarij.toivonen@gmail.com.

TIETOA TERVEYSTARKASTUKSISTA

Vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi olemme joutuneet perumaan Päivi Kallionimen silmätarkastukset. Tämän sijaan eläinlääkäri Piia Pekkola tekee paikalla virallisen polvitarkastuksia sekä sydänkuuntelut.

Terveystarkastuksia suoritetaan päivän mittaan, alkaen klo 10. Arvioitu tarkastusaika lähetetään omistajalle sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Terveystarkastusten hinnat jäsenten omistamille pienpystylle:
Polvet tai sydän: 20 €/tarkastus

Hinnat ei-jäsenille sekä ei-pienpystyille:
Polvet tai sydän: 30 €/tarkastus

Ilmoittautuminen terveystarkastuksiin on nyt avoinna kaikille. Viimeinen päivä ilmoittautua terveystarkastuksiin on 9.9.2018

LINKKI TERVEYSTARKASTUKSIIN JA SYYSKOKOUSPÄIVÄÄN ILMOITTAUTUMISEEN

Terveystarkastuksiin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat ohjeet tarkastuksista sekä maksuohjeet. Maksukuitti terveystarkastuksesta on toimitettava ennen tapahtumaa sähköpostitse viikon sisällä paikan varmistumisesta. Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa voi ilmoittautuja hankkia paikalle sijaisen.